blogg

blogg

Utställning och nya djur!

DagbokPosted by Susanna Mon, February 01, 2010 14:43:42

Hej

Nu har jag gjort något som jag väldigt sällan gör.. varit på utställning med Spetsarna..

Vi fick träffa Akki's bror Akke.. vad otroligt lik sin far han är.. Det gick riktigt bra för ungdomarna.. 1:a med riktigt bra kritik.. får dom bara växa till sig lite så ska nog det gå riktigt bra.

Ekka fick oxå vara med.. Hon startade i jaktklass och fick sitt första Cert..Rosetter och diplom.. Matte blev superglad. Men inte var det nog med det..! utan man blev inropad gång på gång och fick famnen full med rosetter och pokaler..!!

Först så blev vi bäst i jklkonkurrensen.. sen var det bästa tik.. Ekka kollade in konkurensen och spände upp sig för att visa grabbarna utanför ringen att hon minsan var snyggast.. Domaren höll med.... sen in och flörta med en snygg finsk spets hanne.. (Ekka i höglöpen smiley) Jösses vad stilig hon blev..!! BIR'et blev vårt, mer rosett och Pokal.. Han precis ut ur ringen och lämna sakerna till husse.. då vi blev inropade igen.. denna gång för att flörta med en stilig Norrbottenspets hanne.. smiley ! Tänk om hon kunde showa så även när hon inte löper... BIS'et blev vårt.. mer rosett och en ännu större Pokal..!

Jösses .. ibland är det roligt med utställning...

Det blir nog fler Ekka valpar till våren.....

Har satt igång Äggkläckaren.. på Torsdag är det dax att kolla om äggen är befruktade.. man måste sortera bort de som inte är det.. annars så exploderar de...smiley.. och förstör de andra.. tre veckor tar det innan de kläcks.. Håll tummarna.

I morse kom de första lammen.. gammeltackan fick trillingar.. hoppas att de ska klara sig allesammans och att de andra tackorna snart lammar de oxå..

/Susanna

  • Comments(0)//blogg.loparnosarna.se/#post57