blogg

blogg

Nedräkning..

DagbokPosted by Susanna Wed, March 31, 2010 13:29:03

Ekka är Otroligt rund.. vad månde bliva av detta smiley..

Sista dagarna är jobbigast.. både för matte och hund.. matte springer runt och är orolig.. tempar och letar prylar.. Hunden är rätt ovig och konstant hungrig..! Skulle nog kunna göra nästan vad som helst för lite kött..smiley Man kanske skulle passa på och träna in en del kommandon.. Nää det vore inte rättvist.. vi bara kramas (på golvet.. ryms inte i knäet längre) och går små korta promenader..

Trodde matte!!!

Ekka fick lukt på en tjädertupp som gömt sig smiley bakom grannhuset i en tall.. !! Och vips var allt med stor mage som bortblåst och en glad jycke försvann kvickt bort genom djupsnön.. Det blev ett fint ståndskall en 60m ut i skogen.. klingade glatt i ca 15 min.. den tid det tog för matte att hämta skidor och ge sig iväg och hämta damen.. smiley .. tror att magen trycker på hörselnerven.. fniss.. eller så var det bara ett uppdämt behov.. Ekka var glad och lycklig och studsade glatt hem vid mattes sida.. Inga problem att springa och inte en tillstymmelse till trötthet.. Sekunden innan doften fann nosen så strosade damen runt i maklig takt och tyckte att matte hade för bråttom..

Tänk vad dom kan lura oss, här trodde jag att hon hade det jobbigt med magen och så var hon bara bekväm och gillade att bli bortskämd.. Nåja.. Fortsätter nog med bortskämmandet smiley Hon ska trots allt bli mamma i helgen..

/Susanna

  • Comments(0)//blogg.loparnosarna.se/#post59