blogg

blogg

WT -start

DagbokPosted by Susanna Mon, October 11, 2010 11:51:14

Hej

Nu har vi gjort höstens sista start på apporteringsbiten..

I höst har vi lyckats ta två treor på ekl B-prov.. vi får komma igen nästa år..

Den 10/10 2010.. smiley .. Startade vi på WT här i Skellefteå..

Vi lyckades dra ihop tillräckligt med poäng för ett 1:a Pris smiley

Vad roligt att få gå i vintervila med ett bra resultat.. inte vann vi klassen, det var för många ringrävar med men ett hyfsat jobb blev det .. Matte är mycket nöjd.

Till våren så ska Skuggan få göra premiär.. han var lite för ung för att få starta nu.. tyvärr.. det hade varit roligt att få testa honom..

Nu fick han istället testa av några av rutorna innan provet .. vad roligt han tyckte att det var.. På markerings/dirigeringsrutan hade vi tagit höga poäng, han gjorde ett mycket bra jobb (förutom att han hälsade på kastaren på väg in.. smiley)

Sök rutan fixade vi inte helt ok.. kan bero på att han aldrig gjort ett omotiverat sök tidigare (mattes fel smiley ) Nåja två fick vi in..

Skulle sedan visa sig att det inte var ett lätt sök... alla klasser gick på samma ruta.. det låg 7 st dummies ute i högt gräs.. bästa ekl fick in fyra eller fem..! Så lite stolt är jag över lill killen. Kollade nkl'arna.. ett likartat sök som Skuggans gav ca 15p!

Längtar till i vår..

.. Men nu börjar vinterträningen.. Lydnad och åter Lydnad.. Siktar på att starta Ila i lk3 och Skuggan i lk1 .. ska börja kolla redan nu vilka tävlingar som kan passa.. håll tassarna för ett härligt 2011..

/Susanna

  • Comments(0)//blogg.loparnosarna.se/#post64