blogg

blogg

Oj vad fort tiden går

DagbokPosted by Susanna Wed, May 19, 2010 09:09:31

Nu är valparna redan 6v.. och busar som sjutton..

Gääsp.. måste nog ta en middagslur idag.. de väckte mej inte mindre än tre gånger i natt.. och klockan fem var det kört då var det bara att vakna och bära ut monstren i ute hägnet..

Alla valpar är sålda och denna gång blir några kvar lite närmare..

Killarna till Skellefteå och Husum

Tjejerna till Kåge, Stalon, Mora och Sunne...

Vi planerar för en valpträff i höst.. ska försöka att samla båda kullarna under en helg för lite mingel och jakt.. återkommer med datum.

Skuggan är bara för cool.. sov lugnt i bilen (gärna på rygg) medan matte dömde WT .. dvs bilen stod mella två rutor där det sköts en massa skott hela dagen..smiley. inget som bekymrade grabben.. där emot så var det roligt att vara med vid fikat..!! Speciellt som matte bjöd på korv och mat. Sen blev det en liten prommis och sen sova i bilen några timmar till..

På prisutdelningen hade han ett gott öga till de där röda fladdriga banden (på rosetterna) som Gunhild delade ut.. bådar gott inför framtiden.. ska bara få honom att koppla att man måste jobba bra först innan man får en rosett... smiley

Vill bara säga att det är underbart med valpar..

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Maria Wed, June 02, 2010 00:03:03

Meen jag är ju från Husum..